Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Jan De Nul verwerft grote baggerorder in Bangladesh

Het Belgische baggerconcern Jan De Nul Group (JDN) stapt in een joint venture met de Payra Port Authority in Bangladesh voor de uitvoering van baggerwerken in de haven voor een bedrag van 550 miljoen euro.

Om de nieuwe diepzeehaven van Payra in de zuidwesthoek van Bangladesh met succes te kunnen uitbaten, zijn bagger- en opspuitingswerken noodzakelijk. In de eerste fase ligt het accent op het uitbaggeren van de haven. Hiervoor zal JDN een negental baggerschepen uit haar vloot inzetten, waaronder een aantal van de meest krachtige cutterzuigers ter wereld. Daarnaast zal JDN 13 miljoen kubieke meter aan land creëren.

Steun van India
Bangladesh is een straatarm land. Met steun van de regionale supermacht India investeert het land fors in de transport- en energie-infrastructuur. Doel is de handel een steun in de rug te geven en een versnelde groei van de economie op gang te brengen. De diepzeehaven van Payra speelt een cruciale rol in de economische groei van het land en zou zich geleidelijk aan tot een belangrijk transportknooppunt voor de regio moeten ontwikkelen. Op dit moment is Payra de derde haven van het land, na Chittagong en Narayanganj.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X