Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Expositie portretten koning Willem-Alexander in rechtbank Limburg

De kunstcommissie van de rechtbank Limburg heeft in het gerechtsgebouw in Maastricht, Sint Annadal 1, een expositie ingericht met 25 portretten van koning Willem-Alexander. De Limburgse kunstcommissie nodigde kunstenaars uit een portret te maken van de nieuwe koning. De kunstenaars werd gevraagd aandacht te geven aan ‘zowel het vorstelijke als menselijke aspect’ van Willem-Alexander.

Abdicatie
De expositie in Maastricht is een gevolg van de abdicatie van voormalig koningin Beatrix in april. Hoewel het geen verplichting is, hangt een portret van het staatshoofd in diverse zittingszalen in gerechten. Voor een deel zijn de portretten al vervangen, voor een deel moeten gerechten dit nog doen. Gerechten zijn vrij in de keuze welk portret van koning Willem-Alexander zij ophangen. De rechtbank Limburg moet nog een keuze maken.

De expositie is te bezichtigen tot en met 3 oktober. Zie voor meer informatie de pagina Kunst en exposities van de rechtbank Limburg.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X