Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Wat is een monsterboekje en wanneer heb ik dit nodig?

Een monsterboekje is een document voor de registratie van bemanningsleden in het Centraal register bemanningsgegevens van het Kiwa Register. Elke zeevarende heeft een monsterboekje nodig. U moet minimaal 16 jaar zijn om een monsterboekje aan te vragen. In het boekje staan alle belangrijke gegevens over uw werkervaring en afgeronde opleidingen.

Monsterboekje aanvragen
Het monsterboekje kunt u digitaal aanvragen bij het Kiwa Register. Voor het aanvragen van een eerste monsterboekje heeft u een aantal documenten nodig. Informatie over de benodigde documenten vindt u op de website van het Kiwa Register. Het monsterboekje krijgt u alleen als u het voor uw werk nodig heeft of als u een specifieke opleiding volgt waarbij werkzaamheden aan boord van belang zijn.

Kosten monsterboekje
De kosten voor het verkrijgen van een monsterboekje vindt u op de website van het Kiwa Register.

Geldigheid monsterboekje
Een monsterboekje is tot 10 jaar na de datum van afgifte geldig. Een monsterboekje is alleen geldig als de handtekening van de houder erin staat. Het boekje is ongeldig als onbevoegden er wijzigingen in hebben aangebracht.

Monsterboekje verloren of gestolen
Bent u het monsterboekje kwijt, verloren of is dit gestolen, dan kunt u een nieuw boekje aanvragen. U heeft hiervoor de volgende documenten nodig:
  • een kopie van uw geldige identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of toeristenkaart);
  • 2 gelijke recente pasfoto’s met uw naam en geboortedatum;
  • in geval van diefstal: verklaring van de politie waaruit blijkt dat het monsterboekje is gestolen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X