Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Baggeraar Boskalis breidt belang in Fugro uit

Boskalis heeft zijn belang in bodemonderzoeker Fugro uitgebreid tot 20,01 procent. Dat meldt de baggeraar en maritiem dienstverlener vrijdag. Boskalis benadrukt dat de uitbreiding van het belang niet de opmaat is naar het uitbrengen van een bod op Fugro. Fugro is volgens het bedrijf wel een interessante onderneming, met een sterke positie in zijn kernmarkten. Volgens Boskalis sluiten de activiteiten van Fugro goed aan bij de eigen strategie.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X