Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Toeslag 2012 aanvragen tot 1 september 2013

Toeslag voor 2012 kunt u aanvragen tot 1 september 2013. Dit geldt voor alle toeslagen: huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget.

Hebt u, uw toeslagpartner of medebewoner uitstel voor de aangifte inkomstenbelasting 2012 tot een datum na 1 september 2013? Dan kunt u toeslag aanvragen tot die datum.

U vraagt toeslagen aan met Mijn toeslagen. Hiervoor hebt u een DigiD en een burgerservicenummer/sofinummer nodig.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X