Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst handelt in strijd met de wet

Deze week stelde staatssecretaris Wiebes van Financiën de Belastingdienst onder curatele. Wat volgde was een fel debat, onder meer over wat Wiebes nu wel en niet wist over de vertrekregeling bij de Belastingdienst. Wiebes schreef in zijn brief daarover dat de dienst te zelfstandig handelt en noemde de cultuur om dingen bij zichzelf te houden “hardnekkig”.

Dit geldt niet alleen voor de vertrekregeling. Uit werkinstructies en memo’s van de Belastingdienst blijkt dat het management ook beslissingen heeft genomen die in strijd zijn met het officiële beleid en de wet. Astrid Cornelisse zocht via een wob-verzoek uit wat de interne werkinstructies eigenlijk zijn.

Bron

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X