Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Uitgelekt! Zo wil kabinet op Prinsjesdag geld verdelen

Het is zowat elk jaar raak: ook nu is een deel van de geheime Prinsjesdag-documenten gelekt. Uit de stukken, die in handen zijn van RTL Nieuws, blijkt dat bijna iedereen er volgend jaar in koopkracht iets op vooruitgaat.

De belangrijkste punten voor u op een rij:
  • Er wordt extra geld uitgetrokken voor arme gezinnen, ouderen en partners van chronisch zieken, blijkt uit de stukken. Er gaat 300 miljoen euro extra naar zorg, onderwijs en veiligheid.
  • Eerder was al bekend geworden dat de regeringspartijen VVD en PvdA samen 1,2 miljard extra mochten besteden. Beide partijen besloten het geld uit te geven aan de ministeries van Veiligheid en Justitie, Defensie, Onderwijs en Volksgezondheid.
  • Van de 1,5 miljard die extra te verdelen is krijgt Justitie het meest, namelijk 450 miljoen. Hiervan gaat 20 miljoen naar de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Verder gaat er 400 miljoen naar Volksgezondheid en krijgt het ministerie van Defensie er 300 miljoen bij. Onderwijs moet zich tevreden stellen met 200 miljoen.
  • De rest van het bedrag gaat naar bestrijding van de armoede onder kinderen (100 miljoen) en voor eenverdieners met een partner met een chronische ziekte.
  • Er zijn ook meevallers. De lagere instroom van asielzoekers (de verwachting is 42.000 nieuwe asielzoekers, 16.000 minder dan eerder verwacht) scheelt 200 miljoen en ook hoeft er volgend jaar 300 miljoen minder aan de Europese Unie te worden afgedragen, aldus RTL.
  • Het kabinet bereikte eind vorige maand al een akkoord over de koopkracht. In de zomer bleek uit ramingen van het CPB dat zonder ingrijpen uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden er volgend jaar iets op achteruit zouden gaan. Om dit te corrigeren wordt 1,1 miljard uitgetrokken. Het gaat onder meer naar verhoging van de zorgtoeslag, huurtoeslag en het kindgebonden budget.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X