Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Wordt een Nederlandse piloot gediscrimineerd wegens leeftijdsbeperking met betrekking tot scholingsuitgaven?

De Lange is in 2008 30 jaar geworden. Voor een opleiding als verkeersvlieger bracht hij scholingskosten voor persoonsgebonden uitgaven in aftrek. De Nederlandse wetgeving maakt echter een onderscheid op basis van leeftijd wat scholingskosten betreft. Volgens De Lange wordt hij gediscrimineerd omdat hij de leeftijd van 30 jaar heeft bereikt en omdat dan minder scholingskosten in aftrek kunnen worden gebracht dan het geval is bij jongeren.

Uitspraak volgt!

Bron

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X