Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Verhoging AOW-leeftijd onrealistisch

Veel werkgevers en werknemers in het midden- en kleinbedrijf vinden de verhoging van de AOW-leeftijd maar niks. Uit een peiling van EenVandaag en MKB-Nederland onder zeshonderd werkgevers en 9000 werknemers blijkt dat de helft van de werkgevers en 63 procent van de werknemers voorstander is van verlaging van de AOW-leeftijd naar 65 jaar.

Te snel
Nog meer draagvlak is er om mensen met een zwaar beroep vijf jaar eerder AOW te geven. Van de ondervraagde werknemers verwacht 58 procent dat ze gezien hun huidige baan niet kunnen doorwerken tot minimaal 67 jaar en drie maanden. Vooral omdat de werkdruk de laatste jaren alleen maar stijgt en de technologische ontwikkelingen niet bij te benen zijn. Werkgevers vinden vooral dat de stijging te hard gaat en ze missen een regeling voor werknemers met een zwaar beroep.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X