Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Kritiek op Wiebes over aanpak vertrekregeling zwelt aan

Staatssecretaris Eric Wiebes (Financiën) krijgt steeds meer kritiek over de misstanden bij de Belastingdienst. Oppositiepartijen nemen geen genoegen met de manier waarop hij er tot nu toe mee omging. Morgen buigt de Kamer zich over de kwestie.

Wiebes heeft besloten de fiscus onder curatele te zetten, omdat een afvloeiingsregeling fors uit de hand is gelopen. Pieter Omzigt, Tweede Kamerlid voor het CDA plaatst echter vraagtekens: ,,Pas nadat de Tweede Kamer de problemen ontdekt, zet de baas van de Belastingdienst, Wiebes zelf dus, de Belastingdienst onder curatele.''

De SP, de grootste oppositiepartij, zegt het vertrouwen in Wiebes te verliezen. ,,De belastingbetaler betaalt netjes belasting. VVD-bewindspersoon Wiebes maakt er een bende van. Geld is nu weg. Hoe geloofwaardig ben je dan?'', twittert SP-Kamerlid Farshad Bashir.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X