Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Meer tijd voor uw aangifte in 2015

Ontvangt u een aangiftebrief van de Belastingdienst, dan bent u verplicht om een aangifte in te dienen. Deze aangifte moest altijd vóór 1 april bij de fiscus binnen zijn. Dat gaat echter veranderen! Voor uw aangifte inkomstenbelasting 2014 krijgt u namelijk een maand langer de tijd.

Niet iedereen is verplicht om een aangifte inkomstenbelasting in te dienen. De Belastingdienst zal u hiervoor uitnodigen. De deadline voor het indienen van deze aangifte was dan meestal 1 april. Dus de aangifte inkomstenbelasting 2013 moest u vóór 1 april 2014 indienen. Voor de aangifte inkomstenbelasting 2014 krijgt u echter een maand uitstel en heeft u tot 1 mei 2015. Dit heeft een woordvoerder van het ministerie van Financiën recent laten weten.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X