Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Luxemburg geeft België inzage in belastingdeals

De Belgische fiscus krijgt van Luxemburg alle belastingakkoorden die Luxemburg heeft gesloten met bedrijven en welgestelde families uit België. Dat schrijft de Belgische zakenkrant De Tijd op gezag van minister van financiën Johan Van Overtveldt.

Van Overtveldt had het buurland vorige maand, na de onthulling van de zogenoemde LuxLeaks, om de informatie gevraagd. Dat Luxemburg toestemt is een internationale primeur. Of Nederland de Luxemburgers eenzelfde verzoek heeft gedaan als België is onduidelijk. België ontvangt de gegevens in januari.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X