Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


NOS publiceert cijfers Prinsjesdag

De belangrijkste cijfers van Prinsjesdag zijn uitgelekt: de werkloosheid zal volgend jaar verder dalen naar 605.000 mensen. Momenteel zijn er zo'n 650.000 werklozen. De economische groei wordt geraamd op 1,25 procent. Na vijf jaar koopkrachtverlies houden veel mensen iets meer over in hun portemonnee.

Het begrotingstekort daalt verder naar 2,2 procent, staat in de Macro Economische Verkenning van het Centraal Planbureau die dinsdag op Prinsjesdag officieel openbaar wordt. Vorig jaar werd er op Prinsjesdag nog rekening gehouden met een tekort van 3,3 procent. De cijfers komen overeen met de prognose van het CPB uit augustus.

Lekken
Vandaag krijgen alle partijen in de Kamer een usb-stick met daarop alle Prinsjesdagstukken. Deze cijfers moeten de Kamerleden geheim houden tot volgende week dinsdagmiddag, maar de NOS heeft er al de hand op weten te leggen. De oppositiepartijen in de Tweede Kamer zijn boos dat er steeds meer uitlekt uit de Miljoenennota en willen de begrotingsstukken eerder inzien dan op Prinsjesdag.

Premier Rutte wees dat verzoek woensdag af. Hij schreef in een brief aan de Tweede Kamer "dat het al meer dan een decennium niet mogelijk is gebleken voortijdige berichtgeving over de (mogelijke) inhoud van de begrotingsstukken te voorkomen".

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X