Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Dit staat op de USB-stick van Dijsselbloem

De begroting wordt pas dinsdag openbaar, maar toch is er al veel uitgelekt. De Kamer krijgt alle begrotingsstukken van minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën vrijdag onder embargo op extra beveiligde USB-sticks. Dit staat daar in elk geval op:

- Eerder geplande lastenverzwaringen worden verlicht met 500 miljoen euro voor een verhoging van de arbeidskorting en 475 miljoen voor een verlaging van het tarief in de eerste schijf inkomstenbelasting. Verder is er 160 miljoen voor extra koopkracht.

- De gemiddelde Nederlander mag volgend jaar rekenen op een kwart procent meer koopkracht. Wel zijn er pieken (10 procent erbij voor een alleenstaande ouder met een minimumloon) en dalen (bijna 3 procent minder koopkracht voor een modale alleenverdiener met kinderen).

- Nog in 2014 is er extra geld voor de opvang van asielzoekers (375 miljoen) en noodhulp (570 miljoen). Ook is er 125 miljoen euro voor een innovatiefonds, een wens van D66.

- Defensie krijgt volgend jaar 50 miljoen extra. Dat loopt in 2016 op tot 150 miljoen. In de jaren erna gaat het om structureel 100 miljoen.

- De veiligheidsdienst AIVD krijgt er 25 miljoen per jaar bij. Het Openbaar Ministerie krijgt er ook 5 miljoen bij, oplopend tot 20 miljoen in 2017.

- De basispremie in de zorg gaat volgend jaar naar verwachting omhoog met bijna een tientje per maand naar 1215 euro per jaar.

- Het verplicht eigen risico stijgt in 2015 van 360 naar 375 euro.

- Voor ouderen gaat de inkomensafhankelijke zorgpremie omhoog. Hetzelfde geldt voor zzp'ers, maar die laatste groep wordt gecompenseerd.

- De ouderenkorting, een belastingvoordeel voor AOW'ers, gaat omlaag. Dat levert de schatkist 195 miljoen op. De ouderenkorting bij vermogen verdwijnt. Het Rijk bespaart hiermee 190 miljoen.

- Het lage btw-tarief voor verbouwingen en renovaties wordt met een halfjaar verlengd, wat de schatkist 130 miljoen kost.

- Voor de bestrijding van schijnconstructies is eenmalig 100 miljoen beschikbaar.

- Om de overgang van langdurige zorg van Rijk naar gemeenten soepel te laten verlopen komt er 40 miljoen beschikbaar.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X