Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nieuw belastingverdrag met Duitsland en uw verdragsverklaring

Het nieuwe belastingverdrag met Duitsland gaat naar verwachting in op 1 januari 2016. Hebt u een verdragsverklaring die geldig is tot en met 31 december 2014? Dan hoeft u niets te doen. U krijgt automatisch verlenging tot en met 31 december 2015. U ontvangt binnenkort van ons een brief waarin staat dat uw verdragsverklaring is verlengd tot en met 31 december 2015. Wij informeren ook uw pensioenuitvoerder of uw verzekeraar.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X