Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Griekenland wil belastingen verlagen

De Griekse overheid wil de belastingen die zijn ingesteld om de overheidsfinanciën tijdens de crisis te herstellen weer verlagen. De Griekse premier Antonis Samaras probeert hiermee te laten zien dat de bezuinigingen en lastenverhogingen na vier jaar voorbij zijn, aldus persbureau Reuters. Onder andere een aanschafbelasting op stookolie zou met 30 procent verlaagd worden en een solidariteitsbelasting zou ook verlaagd worden.

"Dit is het jaar dat Griekenland op eigen benen moet staan", aldus Samaras. "Het land is nog steeds gewond, inderdaad, maar de wonden zijn aan het helen en we kijken naar de toekomst.” De Griekse premier probeert ook de EU en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) ervan te overtuigen dat het tijd is om minder te bezuinigen en de Griekse economie te stimuleren. Gesprekken hebben al plaatsgevonden, maar hier is nog geen bevestiging van gekomen. Volgens Samaras worden details van de plannen in oktober aangekondigd.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X