Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Scheepvaart- en havenopleidingen zijn populair

Nautische opleidingen zijn in trek. Steeds meer jongeren kiezen voor een studie die opleidt voor beroepen in de haven of scheepvaart. In Rotterdam is het Scheepvaart- en Transport College in het Lloydkwartier een populaire school. Het aantal eerstejaarsstudenten blijft toenemen, aldus de organisatie van de Wereldhavendagen. De afgelopen 5 jaar is het aantal studenten in Nederland van 592 in 2007 gegroeid naar 898 in 2012. Veel van hen worden enthousiast over het vak tijdens de Wereldhavendagen.

Beroepenplein voor jongeren
Tijdens dit evenement zijn tientallen schepen en bedrijven te bezoeken. Bezoekers kunnen dan van alles leren over de Rotterdamse haven en de bedrijven die daaraan gerelateerd zijn. "Zo krijgen ze een beeld van de arbeidsmogelijkheden die daar voor hen liggen", volgens de organisatie. Nieuw onderdeel is het beroepenplein waar jongeren kennis kunnen opdoen over havenberoepen. In de haven werken ongeveer 90.000 mensen, maar er zijn nog altijd arbeidskrachten nodig. Vooral naar mbo'ers is vraag. Ook hbo'ers zijn nodig, maar in mindere mate.

Wereldhavendagen
De Wereldhavendagen worden voor de 37e keer georganiseerd. Dat jaar is het evenement in het weekend van 5 tot en met 7 september. De voorverkoop van kaarten voor speciale excursies begint maandag via de website wereldhavendagen.nl. De havendagen brengen ieder jaar zo'n 400.000 mensen op de been.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X