Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Dag van de Rechtspraak

Op donderdag 11 september aanstaande vindt de Dag van de Rechtspraak plaats in het World Trade Center in Rotterdam. Het thema van de dag is 'Waarde van het recht. Wat is Rechtspraak je waard?'

Na een succesvolle editie in 2013 is besloten de Dag van de Rechtspraak voortaan elk jaar te vieren, op de tweede donderdag van september. Deze dag is bedoeld als podium om te discussiëren over onderwerpen die Rechtspraak en samenleving raken.

Enkele honderden rechters, raadsheren en beslisser binnen en buiten de Rechtspraak gaan zich buigen over het thema van de dag: Waarde van het recht. Maar hoeveel is onze Rechtspraak nu precies waard, letterlijk en figuurlijk? En wat mag onze rechtsstaat kosten? Welke waarden staan voorop voor de rechter?

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X