Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Interactieve video Scheiden en uw belastingzaken

Gaat u scheiden of uit elkaar? Dat kan verschillende gevolgen hebben voor uw belastingen en toeslagen. Wij hebben de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rijtje gezet in een interactieve video. Nadat u uit elkaar bent gegaan, is het verstandig de volgende zaken snel te regelen:
  • Krijgt u maandelijks een toeslag of een voorlopige aanslag? Zoek uit of u die moet wijzigen.
  • Krijgt u nu niet maandelijks een toeslag of een voorlopige aanslag? Zoek uit of u die kunt aanvragen.
  • Misschien moet u uw aangifte inkomstenbelasting anders gaan invullen dan u gewend bent. Ga na of dit zo is.
  • Was uw ex-partner ook uw fiscale partner? Controleer dan of u nu een fiscale partner hebt.
  • Doet u voor het eerst zelf digitaal aangifte? Vraag een DigiD aan.
  • Hebt u een ander rekeningnummer gekregen? Geef dit aan ons door.
Over deze onderwerpen, en andere die voor u van belang kunnen zijn, leest u meer bij Scheiden. U vindt daar ook de interactieve video 'Scheiden en uw belastingzaken'. Die behandelt de belangrijkste fiscale gevolgen van een echtscheiding.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X