Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Site Belastingdienst kampt met problemen

De site van de Belastingdienst kampt sinds ongeveer 20.00 uur vanavond met problemen. Mensen klagen over een traag reagerende tot totaal onbereikbare site. Op Allestoringen.nl zijn sinds ongeveer 20.00 uur vanavond zo'n tweeduizenden meldingen binnengekomen dat de site slecht of niet bereikbaar is. Ook op Twitter klagen mensen dat ze de site van de Belastingdienst niet kunnen bereiken. Anderen krijgen een foutcode terwijl zij met hun aangifte bezig zijn. Vandaag is de laatste dag dat de jaaraangifte kan worden ingediend.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X