Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Toeslagen Belastingdienst later door storing Equens

Door een storing bij betalingsverwerker Equens zijn toeslagen van de Belastingdienst donderdag nog niet uitgekeerd. "Wij proberen deze vrijdag zo snel mogelijk alsnog uit te keren", zegt een woordvoerder. Equens kampte donderdag met een storing waardoor betalingen niet konden worden verwerkt. Ook andere betalingen dan die van de Belastingdienst zijn hierdoor getroffen. Hoeveel transacties van donderdag door de storing zijn getroffen, is niet bekend. Equens verwerkt jaarlijks miljarden betalingen.

De storing is inmiddels verholpen, maar voor de betalingen gebruikt Equens een systeem dat de betalingen tussen banken onderling regelt. "Dat systeem is in de avonduren niet actief en dus kunnen we morgen pas een inhaalslag maken", zegt de woordvoerder. "We beseffen ons dat mensen gewend zijn dat hun toeslag op een bepaald moment op hun rekening staat en dat dit niet het geval is. Dat is natuurlijk heel vervelend."

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X