Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Inschrijving eerste Zorgveiling van start

Met een Zorgveiling op dinsdag 26 november 2013 wil de Consumentenbond consumenten een nieuwe manier bieden om te besparen op hun zorgpremie voor 2014. De Consumentenbond organiseert deze veiling voor consumenten die een goede zorgverzekering willen voor een lage prijs, maar niet veel tijd willen besteden aan het uitzoeken hiervan. Alle consumenten in Nederland kunnen zich vrijblijvend en gratis voor deze zorgverzekeringsveiling inschrijven via www.consumentenbond.nl/zorgveiling.

Zorgverzekeraars kunnen tijdens de Zorgveiling een zo laag mogelijke prijs bieden voor4 pakketten die variëren van een basisverzekering tot een uitgebreide dekking. De zorgverzekeraars die voldoen aan de kwaliteitskenmerken (een oordeel voor de polisvoorwaarden, service van de verzekeraar en duidelijkheid over inkoop) van de Consumentenbond, worden uitgenodigd om deel te nemen aan de veiling.

Bij de veiling beantwoorden consumenten een aantal vragen over hun zorgwensen om zo te kijken (of een pakket en) welke voor hen het meest geschikt is. Na afloop van de veiling krijgen consumenten een aanbod toegestuurd en voor consumenten die gebruik maken van dat aanbod, regelt de Consumentenbond de overstap.

Zorgvergelijker en Zorgveiling
De Consumentenbond startte in 2011 de Zorgvergelijker waarmee jaarlijks duizenden consumenten zich oriënteren op een nieuwe zorgverzekering. In de Zorgvergelijker kunnen consumenten al hun persoonlijke wensen voor een zorgverzekering uitgebreid invullen. Voor consumenten die niet zelf willen uitzoeken of de zorgverzekering goedkoper kan, biedt de Zorgveiling uitkomst. De 4 aangeboden pakketten zijn samengesteld op basis van de meest gekozen zorgverzekeringswensen van consumenten, zoals bekend uit de Zorgvergelijker.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X