Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Boskalis sleept miljoenenorder Costa Concordia binnen

De Koninklijke Boskalis heeft een behoorlijke order weten binnen te slepen. De grootste baggermaatschappij ter wereld mag de Costa Concordia, die in januari vorig jaar kapseisde voor de Italiaanse kust, bergen tegen een vergoeding van ruim 22 miljoen euro.

Boskalis spreekt van een "unieke operatie" en meldt dat het wrak van het cruiseschip deze zomer naar een nog nader te bepalen bestemming wordt vervoerd om daar vervolgens te worden gedemonteerd. De ramp met de Concordia bij het Toscaanse eiland Giglio kostte aan 32 mensen het leven. Het wrak werd vorige maand in een 19 uur durende operatie overeind getrokken.

Boskalis, gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van maritieme infrastructuur, laat weten dat het schip in zijn geheel op een enorm transportschip geladen zal worden. Deze Dockwise Vanguard, eigenlijk ontworpen voor het verplaatsen van boorplatformen, kan een deel van zijn laadvlak in het water laten zakken. Hierop moet de Concordia dan geplaatst worden teneinde het schip te bergen. De Vanguard is het grootste halfafzinkbare schip ter wereld.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X