Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Geen kinderbijslag meer voor ouders buiten EU

Het kabinet maakt het voor ouders onmogelijk om nog kinderbijslag of kindgebonden budget te ontvangen als ze zijn verhuisd naar een land buiten de Europese Unie. Vanaf uiterlijk 2014 komen alleen nog ouders met kinderen die in Nederland of de Europese Unie wonen in aanmerking voor deze toeslagen. De ministerraad stemde vrijdag in met een voorstel daarover van minister Henk Kamp van Sociale Zaken. Voor de wijziging moeten wel bilaterale verdragen met een aantal landen worden aangepast.

De meeste kinderbijslag en kindgebonden budget buiten de Europese Unie gaat naar Marokko, Turkije, Egypte, de Verenigde Staten en Suriname. Het stopzetten van de export van deze toeslagen leidt tot een besparing in 2014 van 3 miljoen euro en in 2015 en 2016 van jaarlijks 6 miljoen euro. Voor zeven landen, waarmee verdragen nog niet waren geratificeerd, wordt de uitkering van de kindertoelagen al per 1 juli volgend jaar stopgezet. Het gaat onder meer om Brazilië, Gambia en Mexico.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X