Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Wereldhavendagen: 400.000 bezoekers verwacht

Langs de Nieuwe Maas in het hart van Rotterdam worden komend weekend zo'n 400.000 bezoekers verwacht. Zoveel kwamen vorig jaar op de Wereldhavendagen af, een jaarlijks terugkerend evenement dat op 6, 7 en 8 september voor de 36ste keer wordt gehouden. Met het thema van dit jaar, 'Van Wolga tot Maas', onderstreept de Rotterdamse haven het steeds groter wordende belang van Rusland als handelspartner.

Rusland heeft een aandeel van 14 procent in het totale goederentransport via de haven van Rotterdam. Vooral Russische olie en olieproducten gaan via de havenstad de hele wereld over. Bovendien werd in 2012 tussen Rotterdam en Rusland 65 miljoen ton aan andere goederen in containers verscheept.

Niet alleen bedrijven uit de haven presenteren zich aan het publiek. De Koninklijke Marine laat zijn nieuwste patrouillevaartuig, Zr.Ms. Friesland, zien, de Britse marine stuurt de mijnenveger HMS Brocklesby die in 2011 actief was in de wateren bij Libië.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X