Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Trio gepakt om miljoenenfraude met PGB's

Twee vrouwen en een man zijn eerder deze week opgepakt omdat ze betrokken zouden zijn bij fraude met persoonsgebonden budgetten (PGB's). Volgens het functioneel parket van het Openbaar Ministerie (OM) is er voor ongeveer 2 miljoen euro fraude gepleegd door de drie, een vrouw van 27 uit Rotterdam en een vrouw en man van 52 en 53 uit Eindhoven.

De 52-jarige vrouw is de voorzitter van een stichting in Zuidoost-Brabant voor opvang en ondersteuning van jongeren uit minderheden. Justitie denkt dat deze vrouw al sinds 2007 kwetsbare personen mensen benaderde. Ze bood hen hulp aan om een PGB aan te vragen. De verdachten regelden vervolgens alles. Justitie denkt dat een groot deel van het geld bij de verdachten zelf terecht is gekomen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X