Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Chinees schip via IJszee naar Rotterdam

De haven van Rotterdam verwacht dinsdag de aankomst van het eerste Chinese schip dat via de Noordelijke IJszee van China naar Rotterdam is gevaren. Dat maakte het Havenbedrijf Rotterdam donderdag bekend.

Het projectladingschip Young Sheng heeft kranen aan boord voor een nieuwe terminal op de Tweede Maasvlakte. De tocht van zo'n 4500 kilometer begon op 8 augustus in Dalian en voerde het schip van de Chinese rederij COSCO langs de Russische kust, onder andere door de Beringzee, Oost-Siberische Zee, de Laptevzee, Karazee en de Barentszee.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X