Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nederland voert commando over EU-antipiraterijmissie

Amfibisch transportschip Zr. Ms. Johan de Witt is zondag 14 juli uit Den Helder vertrokken naar de Hoorn van Afrika om de piraterij te bestrijden. De Johan de Witt gaat vier maanden als stafschip meedoen aan de EU-missie Atalanta en krijgt een internationale staf aan boord onder leiding van commandeur Peter Lenselink. Naast het verstoren van de activiteiten van piraten, escorteren de marineschepen onder de vlag van de Europese Unie kwetsbare vaartuigen en schepen varend voor het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties.

Uitgerust
Zr. Ms. Johan de Witt is uitgerust met twee Cougar-transporthelikopters van het Defensie Helikopter Commando en een onbemand vliegtuigje, de ScanEagle, van de Koninklijke Landmacht. Daarnaast heeft het schip een Enhanced Boarding Element van het Korps Mariniers aan boord, dat is gespecialiseerd in het enteren van verdachte schepen. Ook vaart een Maltees beveiligingsteam (Vessel Protection Detachement) mee dat op zeer kwetsbare schepen kan overstappen.

Nederland draagt sinds 2009 bij aan piraterijbestrijding voor de kust van Somalië, zowel in EU- als in NAVO-verband. Het multipurposefregat Zr. Ms. Van Speijk vaart momenteel in het missiegebied onder NAVO-vlag.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X