Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Douane vernieuwt app voor reizigers

De Douane heeft een nieuwe app voor reizigers die met het vliegtuig naar Nederland reizen. Met de app kunt u vooraf berekenen of u belasting moet betalen voor producten die u meeneemt uit het buitenland. In de app vindt u ook informatie over wat u wel en niet mag meenemen op reis naar Nederland.

Belasting berekenen
Met de app kunt u voor veel van uw buitenlandse aankopen direct uitrekenen of u belasting moet betalen. Voor een computer die u koopt in de Verenigde Staten, bijvoorbeeld. Of een flesje drank dat u meeneemt vanuit de Canarische eilanden.

In deze app vindt u ook informatie over producten die u niet zomaar mag meenemen op reis naar Nederland. In de app leest u bijvoorbeeld meer over namaak, geneesmiddelen, geld en etenswaren.

Omrekenen en aankoopbonnen bewaren
Met de app kunt u ook valuta omrekenen en foto’s van aankoopbonnen bewaren. Zo kunt u bij terugkomst in Nederland laten zien dat u producten voorafgaand aan uw reis hebt gekocht. Voor die producten betaalt u geen belasting.

U vindt onze app onder de naam ‘Douane Reizen’ in de app-stores. De nieuwe app vervangt de oude OK-app.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X