Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Fugro aan de slag in Nieuw-Zeeland

Bodemonderzoeker Fugro heeft een opdracht binnengehaald van Powerco, de grootste elektriciteitsleverancier van Nieuw-Zeeland. Het bedrijf gaat digitale gegevens aanleveren over de staat van het elektriciteitsnetwerk van de Nieuw-Zeelanders. Dat maakt Fugro bekend zonder vermelding van financiële details van de opdracht.

Het project behelst onder meer het maken van zeer precieze afbeeldingen van elektriciteitsmasten. Alle werkzaamheden moeten leiden tot een digitaal evenbeeld van het netwerk van Powerco. Dat bedrijf kan zo bepalen welke netwerkonderdelen aan vervanging toe zijn. De werkzaamheden beginnen medio februari.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X