Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Brieven over controleren aangifte inkomstenbelasting 2017 ten onrechte verstuurd

Bericht Belastingdienst: Wij hebben brieven verstuurd over de aangifte inkomstenbelasting 2017 waarin staat dat er iets niet goed is gegaan bij het invullen daarvan. Het gaat om brieven met kenmerk CAP/UCF/18/014, CAP/UCF/18/015 of CAP/UCF/18/016 en dagtekening 26 januari 2019. Een deel van die brieven hebben wij ten onrechte verstuurd.

Hebt u deze brief ten onrechte gekregen? Onze excuses voor deze fout. U krijgt hierover uiterlijk eind februari een brief van ons en hoeft uw aangifte dan niet te controleren. Hebt u eind februari geen brief gekregen? Controleer dan wél uw aangifte inkomstenbelasting 2017.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X