Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Diagnosetool: werknemers verantwoord internationaal uitzenden

Deze diagnosetool is voor de verantwoordelijke(n) voor het Global Mobility Beleid bij werkgevers met grensoverschrijdende arbeid. Denk hierbij aan zakenreizigers, expats, mensen die voor langere tijd worden uitgezonden en offshore-medewerkers (crew op schepen en booreilanden). Of uw mensen nu kort of lang over de grens gaan: beleid, oplossingen en diensten dienen zorgvuldig op elkaar aan te sluiten. Elke reis of uitzending is anders en elk land brengt andere uitdagingen en risico's met zich mee. Naast uw zorgplicht wilt u als werkgever er alles aan doen om uw medewerkers veilig te laten reizen, werken en leven. En mocht er onverhoopt iets gebeuren dan wilt u '24/7' de snelste en beste dienst kunnen bieden, waar ook ter wereld.

In de praktijk merken we vaak dat de verantwoordelijkheid voor deze mensen verspreid is binnen de organisatie. Hierdoor is er veelal niet één wereldwijd beleid en sluiten oplossingen en diensten helaas niet altijd naadloos op elkaar aan. Met deze tool kunt u op hoofdlijnen checken of er aan alles is gedacht. We hebben deze tool dan ook speciaal ontwikkeld om u te helpen. Na het beantwoorden van de vragen laten wij kort uw aandachtspunten zien en bieden wij u de mogelijkheid tot een vrijblijvend consult aangaande uw internationale arbeidsmobiliteitsvraagstukken.

In slechts vijf minuten kunt u veel wijzer worden op het gebied van de grensoverschrijdende arbeid!

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X