Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Boskalis krijgt voorkeurspositie bij Saudi's

Boskalis mag aan de slag voor Saudi Aramco. De maritiem dienstverlener en baggeraar is één van de partijen waarmee de Saudi's een voorlopig contract tekende ten behoeve van het ambitieuze offshore-investeringsprogramma van het staatsoliebedrijf. Dit langjarige programma behelst onder meer ontwikkeling, inkoop, constructie, transport en installatie ten behoeve van de olie- en gaswinningsindustrie.

De Saudi's hebben jaarlijks 3 miljard dollar op de plank liggen voor investeringen. De duur van het programma is in eerste instantie zes jaar, met de mogelijkheid van twee keer een verlening van drie jaar. De geselecteerde aannemers, waaronder Boskalis, hebben het recht om mee te dingen naar opdrachten. Ze kunnen dat doen zonder daarbij een aantal technische kwalificaties te specificeren. Dat bevordert het tempo van projecten.

Boskalis verwacht dat de overeenkomst voor honderden miljoenen euro's omzet zal opleveren. De Saudi's sloten eenzelfde overeenkomst af met een dozijn andere dienstverleners waaronder Siemens, Baker Hughes, Schlumberger, ABB en Technip.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X