Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nederlands pensioen beste ter wereld

Het Nederlandse pensioenstelsel is, na zeven jaar op rij tweede te zijn geworden, weer het beste ter wereld. Voor het eerst in tijden laten we Denemarken achter ons. Dat blijkt uit de jaarlijkse Mercer Global Pension Index. Daarin worden de pensioenstelsels van 34 landen beoordeeld op adequaatheid (krijgen mensen genoeg pensioen), duurzaamheid en integriteit (denk aan kosten en regelgeving).

Nederland krijgt een beoordeling van 80,3 op een schaal van 100 en is daarmee net beter dan de 80,2 van Denemarken. Dat zijn ook de enige pensioenstelsels met een beoordeling boven 80. Die worden door Mercer als de A-klasse gezien. Dat betekent dat er sprake is van een eersteklas en robuust pensioensysteem dat ervoor zorgt dat gepensioneerden een goede uitkering krijgen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X