Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Aanvragen compensatie zwangere zelfstandigen

Werkte u tussen 7 mei 2005 en 4 juni 2008 als zelfstandige en heeft u toen een kind gekregen? Dan heeft u misschien recht op een compensatie van 5.600 euro bruto . U kunt deze compensatie zwangere zelfstandigen vanaf 15 mei 2018 aanvragen bij UWV.

Hoe en wanneer vraagt u de compensatie aan?
U vraagt de compensatie aan met een aanvraagformulier. Dit aanvraagformulier kunt u vanaf 15 mei 2018 downloaden op uwv.nl. U stuurt het ingevulde formulier aan ons op. Daarnaast vindt u op uwv.nl vanaf 15 mei ook informatie over:
  • de voorwaarden voor de compensatieregeling;
  • de behandeling van een aanvraag;
  • de betaling.
Let op: u kunt de aanvraag alleen doen in de periode van 15 mei 2018 tot en met 30 september 2018. Aanvragen die na deze periode binnenkomen, nemen we niet meer in behandeling.

Betaling van de compensatie
Nadat uw aanvraag bij ons binnen is, controleren wij of u recht heeft op de compensatie. Als dat zo is, betalen wij u het bedrag vanaf 1 januari 2019. Dit is besloten omdat u dan op tijd uw extra inkomsten kunt doorgeven aan de Belastingdienst. Het bedrag van de compensatie telt namelijk mee voor uw (gezins-)inkomsten.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X