Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Boskalis gaat polderen in Singapore

Boskalis gaat aan de slag met de eerste polder van Singapore. Volgens de onderneming gaat het zelfs om de eerste polder in heel Zuidoost-Azië. De baggeraar en maritiem dienstverlener maakte bekend de opdracht van 400 miljoen euro te hebben binnengesleept, samen met Penta Ocean Construction Company.

Boskalis heeft de afgelopen jaren geholpen bij de landaanwinning in Singapore waardoor de stadstaat heeft kunnen groeien. Het aanleggen van een polder, waarbij het land niet tot boven zeeniveau hoeft te worden opgehoogd, is nieuw voor de regio. Boskalis-topman Peter Berdowski spreekt over een ,,historisch moment", waarbij de onderneming kan putten uit de rijke geschiedenis op het gebied van de aanleg van dijken en polders in Nederland.

De opdracht behelst onder meer de benodigde dijkdichtingen en het versterken van de bestaande dijk om een 10 kilometer lange zeewering te creëren. Ook worden de bedrijven verantwoordelijk voor het droogleggen van het gebied en het zogeheten droog grondverzet dat nodig is om de polder te realiseren. De polder moet in 2022 klaar zijn.

Bron

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X