Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Lof voor Nederlands zorgstelsel

Het Nederlandse zorgstelsel vertoont eigenlijk geen echt zwakke plekken, al zou er wel meer oog kunnen zijn voor de wachttijden. Dat staat in de Euro Health Consumer Index (EHCI), een jaarlijkse waardering van de gezondheidszorg in de Europese landen.

Ons land scoort in het meest recente rapport 924 van de te vergeven duizend punten en eindigde daarmee als hoogste van allemaal. Ons systeem is volgens het rapport over het algemeen bereikbaar en goed en hoort al bij de beste sinds de beoordeling in 2005 begon.

Ook de Scandinavische landen, Denemarken, België, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland haalden meer dan 800 punten. Hekkensluiter op de 34ste plaats is Roemenië met 439 punten.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X