Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2018 zonder betaalinformatie

Hebt u in december 2017 of januari 2018 een voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2018 ontvangen? Stond hierin dat u geld terug zou krijgen? En hebt u daarna een te betalen voorlopige aanslag ontvangen? Dan kan het zijn dat op de nieuwe voorlopige aanslag de betaalinformatie ontbreekt. U ontvangt van ons een brief waarin we uitleggen hoe u kunt betalen, in hoeveel termijnen en of er mogelijk een betalingskorting voor u van toepassing is.

Voor wie?Iedereen die in december 2017 of januari 2018 een voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2018 heeft ontvangen waarin een te ontvangen bedrag vermeld stond. En daarna een te betalen voorlopige aanslag kreeg.

Wat doen we voor u?
U hoeft niets te doen. U ontvangt een brief met uitleg over hoe u kunt betalen en of er mogelijk een betalingskorting van toepassing is.

Wat kunt u nog doen?
Kijk voor meer informatie op Ik heb een voorlopige aanslag gewijzigd en moet betalen - hoe gaat dat?

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X