Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Boskalis krijgt orders voor zeetransporten

Boskalis heeft via dochteronderneming Dockwise vier opdrachten voor zware zeetransporten binnengekregen. In totaal is met de opdrachten 50 miljoen dollar, omgerekend zo'n 42 miljoen euro gemoeid.

Boskalis gaat onder meer onderdelen van boorplatformen van de Verenigde Staten naar Canada vervoeren en onderdelen voor de fundering van een windpark van de Verenigde Arabische Emiraten naar Vlissingen. Daarnaast wordt een schip van Rotterdam naar China vervoerd en een Amerikaans marineschip van Japan naar de VS teruggebracht. De opdrachten worden tussen dit jaar en 2021 uitgevoerd.

USS Fitzgerald
Bij het Amerikaanse marineschip gaat het trouwens om de torpedobootjager USS Fitzgerald. Die liep in juni schade op bij een aanvaring met een containerschip in de Baai van Tokio. Het oorlogsschip wordt later dit jaar naar havenstad Pascagoula in de staat Mississippi vervoerd.

Boskalis-dochteronderneming Dockwise werkt bij deze opdracht samen met een Amerikaanse partner. De Dockwise Transshelf haalt de USS Fitzgerald in het Japanse Yokosuka op. De Transshelf wordt daar half afgezonken zodat de torpedobootjager makkelijk geladen kan worden.

Bij de aanvaring van de USS Fitzgerald kwamen zeven bemanningsleden om het leven. Onlangs had ook het Amerikaanse oorlogsschip USS John S. McCain een aanvaring met een olietanker nabij Singapore.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X