Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Het blijft bij mooie beloftes

Het demissionaire kabinet duikt voor lastenverlichting, ondanks eigen afspraken daarover in het regeerakkoord. Bij het nog te formeren kabinet zal het niet anders zijn. Belastingverhogingen worden er op ieder moment, en zonder veel problemen doorheen gejast. Dan is het geen probleem. Dan vind men het geen uitzonderlijke situatie. Maar als er een belastingmaatregel moet komen om lastenvermindering mogelijk te maken, dan zijn er altijd weer redenen om dit niet te doen.

Er is ons al toch het een en ander beloofd, maar het blijft bij beloftes. We hebben veel moeten inleveren als bevolking, en als het aankomt op gemaakte afspraken geeft de overheid niet thuis. Dat maakt de overheid ongeloofwaardig, die bij monde zaken belijdt, maar als het er op aankomt dit niet waar maakt.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X