Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Kosten reorganisatie Belastingdienst ook voor Kamer onhelder

Niet alleen voor buitenstaanders, maar ook voor parlementariërs zijn de kosten van de grootscheepse reorganisatie van de Belastingdienst erg onhelder. Het is te gek voor woorden dat Kamerleden er niet wijs uit kunnen worden, erkent staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën donderdag in een debat met de Tweede Kamer. Hij noemt het onacceptabel.

Kamerleden hadden forse kritiek. Zij zeiden grote moeite te hebben met de cijferbrij in de begroting voor de fiscus. CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt wees naar delen uit de Voorjaarsnota (een stand van zaken van de lopende begroting) over de Belastingdienst. Hij noemde die onleesbaar en onbegrijpelijk. "Geen idee wat er gebeurt", aldus Omtzigt.

Wiebes zei de ergernis te delen. "Het is veel te ingewikkeld. Het leidt tot misverstanden." Hij belooft beterschap en zegt ook toe helderheid te scheppen. Dat doet hij in overleg met de minister van Financiën, Jeroen Dijsselbloem.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X