Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Wiebes: Anoniem misstanden melden bij Belastingdienst ‘pijnlijk’

Dat medewerkers van de Belastingdienst in de media anoniem hun zorgen hebben geuit over de beveiligingsrisico's, is volgens staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën 'pijnlijk'.

Wiebes doelt op een uitzending van Zembla van 1 februari. Daarin werd aangetoond dat de Belastingdienst tussen 2013 en 2016 de financiële en persoonlijke gegevens van 11 miljoen belastingbetalers en 2 miljoen bedrijven onvoldoende heeft beveiligd. Het valt daardoor niet uit te sluiten dat vertrouwelijke informatie is gestolen of verloren.
,,Dit is onaanvaardbaar voor een organisatie die voor zijn verbeteringen vooral afhankelijk is van de eigen medewerkers’’, aldus Wiebes in een brief aan de Tweede Kamer gisteravond. ,,De medewerkers die hun zorgen hebben geuit via Zembla, roep ik dan ook op hun informatie – zo nodig anoniem – te verstrekken aan het onafhankelijke meldpunt dat op korte termijn zal worden ingericht.’’

Vandaag gaat Wiebes in debat met de Tweede Kamer over de Belastingdienst.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X