Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Boskalis bouwt belang in Fugro helemaal af

Boskalis verkoopt alle ruim 7,9 miljoen aandelen Fugro die het bedrijf nog bezit. Dat meldde persbureau Bloomberg dinsdag op basis van documenten rond de verkoop. Het belang wordt via een 'accelerated book build' in de markt gezet en vertegenwoordigt een waarde van circa 120 miljoen euro op basis van de slotkoers van Fugro op dinsdag.

Eind vorig jaar verkleinde Boskalis zijn belang in de bodemonderzoeker al van bijna een kwart naar nog geen 10 procent, nadat het eerder zelfs 29 procent van het bedrijf in handen had. Boskalis drong lang aan op nauwe samenwerking met Fugro, wat leidde tot speculaties over een volledige overname van dat bedrijf. De bodemonderzoeker hield evenwel van meet af aan de boot af en liet weten de eigen zelfstandigheid te koesteren.

Boskalis-topman Peter Berdowski zei medio december dat werd afgezien van een overname omdat Fugro te duur bleek te zijn.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X