Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


D66 uit zorgen om stemmen vanuit buitenland

Veel Nederlanders die vanuit het buitenland willen stemmen voor de komende Kamerverkiezingen, kunnen dat waarschijnlijk niet doen. Ze moeten uiterlijk woensdag hun stem per post versturen, maar ze hebben het biljet nog niet eens ontvangen. D66 stuurde daarover vragen naar het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Eén vraag die D66 stuurde was: Klopt het dat de laatste stembiljetten op 7 februari verstuurd hadden moeten worden, maar dit 24 februari geworden is? Indien dit klopt of het een andere datum na 7 februari betreft, vanwaar deze vertraging?

Eelco Keij, kandidaat-Kamerlid voor D66 die zich bezighoudt met de kiezers in het buitenland, zegt dat hij in een paar dagen tijd honderden reacties heeft gekregen van mensen die nog geen biljet hebben gekregen. „Bij mij staan alle signalen op rood. Ik vrees met groten vreze dat het voor veel mensen te laat zal zijn”, zegt Keij dinsdag tegen BNR.

Keij overweegt een kort geding. Hij wil dat het systeem aangepast wordt. Niet de datum van bezorging in Den Haag, maar van verzending vanuit het buitenland zou moeten tellen.

Ongeveer 77.500 Nederlanders die in het buitenland wonen, hebben zich aangemeld om te stemmen. Hun stem moet uiterlijk 15 maart aangekomen zijn in Den Haag. Bij de vorige Kamerverkiezingen kwam een op de drie buitenlandse stemmen te laat aan.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X