Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Permanent wonen op een cruiseschip goedkoper dan leven aan land

Mensen die zich hebben voorgenomen in 2017 een beetje op de centen te gaan letten, kunnen overwegen te verhuizen naar een cruiseschip. Inwoners van steden als Londen, New York en Sydney zijn daarmee op jaarbasis duizenden euro’s goedkoper uit. Monegasken kunnen op zee zelfs dik € 45.000 besparen.

Dit blijkt uit een onderzoek van het Britse reisbureau Planet Cruise, die zo promotie maakt voor een zeereis van een jaar, waarin onder andere Dubai, de Canarische Eilanden en Madeira wordt aangedaan. Naar eigen zeggen bespaart een inwoner uit Londen gedurende die trip ruim £ 5.700. Extrapoleren we dat cijfer op basis van deze vergelijking dan komen we tot de conclusie dat Amsterdammers op zo’n schip wel dik € 4.000 duurder uit zijn dan in de stad.

Daar komt natuurlijk nog bij dat de meesten onderweg niet in staat zullen zijn inkomsten te vergaren. En het is natuurlijk maar de vraag hoe leuk het is om 52 weken aan boord van zo’n loveboat te verblijven. Zoals u in dit verslag kunt lezen kregen wij er na een kleine week al best een beetje genoeg van.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X