Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


'Rommeltje' bij openbaar maken WOZ-waarden

Veel gemeenten maken "een rommeltje" van de wettelijke verplichting om kosteloos WOZ-waarden van woonhuizen openbaar te maken. Dat stelt de Vereniging Eigen Huis (VEH). Volgens de belangbehartiger van huizenbezitters is het merendeel van de gemeenten niet terug te vinden op de officiële website.

"Onacceptabel", zegt VEH-directeur Rob Mulder. "Hier is geen excuus voor. Ook gemeenten moeten zich aan de wet houden." Mulder roept het kabinet op werk te maken van de kwestie.

Alternatieve sites
Per 1 oktober is het de bedoeling dat alle WOZ-waarden van woningen terug te vinden zijn op WOZ-waardeloket.nl. Dit is al sinds 2013 bekend. Maar slechts 94 van de 390 gemeenten doen dat, aldus VEH. In plaats daarvan gebruiken veel gemeenten nu alternatieve platforms zoals Wozview.nl, Watisdewozwaarde.nl, Mijnwozwaarde.nl en Knoop-woz.nl. Ook zijn er gemeenten die de vereiste informatie nog helemaal niet leveren.

De WOZ-waarde van een huis wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld. Deze is van invloed op de hoogte van een aantal belastingen, zoals de onroerendezaakbelasting en de inkomstenbelasting.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X