Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Banken lanceren website met informatie over hypotheken

De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) heeft donderdag een nieuwe website gelanceerd waarin veelgestelde vragen over hypotheken worden beantwoord. De website bankenoverhypotheken.nl is bedoeld voor zowel huizeneigenaren als potentiële kopers die vragen hebben over hun hypotheek of bijvoorbeeld willen weten of en hoeveel ze kunnen lenen. Thema's die aan de orde komen, zijn onder meer leencapaciteit, geen vast inkomen, rentemiddeling, risico-opslag, hypotheken voor ouderen en vergoeding bij vervroegd aflossen. De bedoeling is dat de website gaat inspelen op actuele ontwikkelingen en discussies.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X