Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst biedt u meer hulp op Twitter

De Belastingdienst heeft haar online hulp flink uitgebreid. Zo hebben ze een nieuwe account op Twitter @Belastingdienst waar particulieren vragen kunnen stellen. Maar ook als ondernemer kunt u nu met uw vragen op Twitter terecht via @BDzakelijk.

Op het Twitteraccount @Belastingdienst mag u alle vragen stellen over belastingen en toeslagen waarvoor geen persoonlijke gegevens nodig zijn. Deze vragen kunt u stellen van maandag tot en met donderdag van 8 uur in de morgen tot 8 uur in de avond. Op vrijdag staat het webcareteam voor u klaar van 8 uur in de morgen tot 5 uur in de middag.

Twitteraccount voor starters verwijderd
De bestaande Twitteraccounts @BDaangifte, waar u alleen in de aangifteperiode vragen over de inkomstenbelasting kon stellen en @BDstarters, alleen voor startende ondernemers, zijn opgeheven.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X