Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nederland bij koplopers belastinghervorming

Nederland hoort bij de landen die vorig jaar aan de grootste hervormingen in hun belastingstelsel hebben gewerkt. Dat concludeert de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) in een donderdag gepubliceerd rapport.

België, Griekenland, Japan, Noorwegen, Oostenrijk en Spanje waren samen met Nederland de landen die de meest vergaande plannen aankondigden of doorvoerden. In Nederland ging het daarbij, net als in Oostenrijk en België, vooral om verlagingen in de inkomstenbelasting. Die zijn bedoeld om de werkgelegenheid te vergroten en de koopkracht te versterken.

Wereldwijd werden belastinghervormingen vorig jaar vooral gericht op het stimuleren van de economische groei. Dat is een verandering ten opzichte van de afgelopen jaren. Sinds de financiële crisis werden maatregelen vooral gebruikt om de overheidsfinanciën te versterken. Dat gebeurde bijvoorbeeld via de verhoging van de btw.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X