Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingbetaler ontwijkt hoger tarief

Belastingbetalers houden hun zuurverdiende euro’s goed in de gaten. Zodra daar meer belasting over moet worden betaald, passen ze hun inkomen aan. Dat blijkt uit het Inkomenspanelonderzoek (IPO) van het Centraal Planbureau (CPB). Daar is gekeken naar de verdeling van inkomens rond de grenzen van de eerste, tweede en derde schijf van de inkomstenbelasting (box 1).
Zodra de euro's in een hogere schijf terecht dreigen te komen waar een hoger tarief geldt, wordt het inkomen aangepast. Tweeverdieners verschuiven bijvoorbeeld de hypotheekrenteaftrek tussen partners om net onder de grens te blijven. Volgens het CPB maakt de mogelijkheid om digitaal aangifte te doen het makkelijker om te schuiven en zijn de belastinggrenzen zichtbaarder.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X